Skip to main content

Βερναρδάκης: Να μην γίνει η Θεσσαλονίκη έρμαιο του χουλιγκανισμού

Σε εκδήλωση για το στρατόπεδο Κόδρα ο υπουργός Επικρατείας ερωτηθείς για τα χθεσινά επεισόδια, ανέφερε ότι πρέπει όλοι να πάρουμε όλοι την ευθύνη μας

Για τη δράση φασιστικών συμμοριών στη Θεσσαλονίκη έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης υπογραμμίζοντας ότι η πόλη δεν μπορεί να γίνει έρμαιο του χουλιγκανισμού και του αναλφαβητισμού αυτών των ομάδων.

Ο υπουργός έκανε τις παραπάνω δηλώσεις στο περιθώριο της εκδήλωση της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς για το στρατόπεδο Κόδρα, στην Καλαμαριά που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ερωτηθείς για τα χθεσινά επεισόδια, ανέφερε ότι «πρέπει όλοι να πάρουμε όλοι την ευθύνη μας» ενώ τόνισε πως περιμένει την αντίδραση της δημοκρατικής Θεσσαλονίκης άμεσα.

Αναφορικά δε σε αυτούς που αποκαλούν τα μέλη της κυβέρνησης προδότες, σημείωσε ότι αν κάποιος δει την ιστορία θα καταλάβει πως οι προδότες άνηκαν πάντα στο χώρο του εθνικισμού.

Σε ερώτηση τέλος για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργου Λαζαρίδη, επισήμανε πως η συνοχή της κυβέρνησης δεν βάλλεται και πως υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα που θα θέλανε να μην υπάρχει κυβέρνηση και να μη λάβει την ψήφο που έλαβε. «Δεν ξέρω αν αυτό συνδέεται με την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη», διευκρίνισε ωστόσο.