Skip to main content

Βεσυρόπουλος: Σε οριακή κατάσταση το νοσοκομείο Νάουσας

Καλώ την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να προχωρήσει άμεσα στην απόσπαση ιατρών στο νοσοκομείο, τόνισε ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ.

Για το πρόβλημα που έχει ανακύψει αναφορικά με το νοσοκομείο Νάουσας τοποθετήθηκε ο αν. τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

«Η οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο της Νάουσας, λόγω της υποστελέχωσής του, οδήγησε στην πρωτοφανή απόφαση να αναστείλει τις εφημερίες του και να στέλνει τους ασθενείς στο νοσοκομείο της Βέροιας» δήλωσε ο βουλευτής.

«Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό σε όλους ότι, η παθολογική και η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου της Νάουσας λειτουργούν με δύο γιατρούς, οι οποίοι είναι φύσει αδύνατον να ανταποκριθούν, αφού οι ανάγκες που υπάρχουν υπερβαίνουν τα όρια της ανθρώπινης αντοχής» πρόσθεσε ο κ. Βεσυρόπουλος επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στο υπουργείο Υγείας, το οποίο όπως υποστηρίζει, αδιαφορεί για το πρόβλημα.

«Η αναστολή, ουσιαστικά, λειτουργίας του νοσοκομείου Νάουσας για δύο ημέρες, είναι το πρώτο βήμα για να κλείσει οριστικά. Καλώ την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να προχωρήσει άμεσα στην απόσπαση ιατρών, με ειδικότητα παθολόγου και καρδιολόγου, για να διασφαλιστεί η λειτουργία του Νοσοκομείου, που καλύπτει τις ανάγκες μιας ευρείας γεωγραφικά περιοχής».