Skip to main content

Πώς μπορείς να γίνεις ο... Άγιος Βασίλης της Θεσσαλονίκης

Η αγγελία για τον πρωταγωνιστή της φετινής εορταστικής περιόδου, τον Άγιο Βασίλη, αναρτήθηκε στα ψηφιακά μέσα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στον αέρα βγήκε η αγγελία του δήμου Θεσσαλονίκης, με την οποία αναζητείται Άγιος Βασίλης για τα φετινά Χριστούγεννα.

Η αγγελία για τον πρωταγωνιστή της εορταστικής περιόδου αναρτήθηκε στα ψηφιακά μέσα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Μέσω αυτής οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώνουν σε μια φόρμα τα στοιχεία τους (εδώ).

Οι εκδηλώσεις που αναμένεται να διαρκέσουν από 1η Δεκεμβρίου 2019 έως την 6η Ιανουαρίου 2020, θέτουν στο επίκεντρο τα παιδιά, τους νέους και την οικογένεια και έχουν ως σημείο αναφοράς τον άξονα της Αριστοτέλους.

Θα κορυφωθούν στις 7/12 με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους με μια εντυπωσιακή γιορτή στην οποία θα πρωταγωνιστούν η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, η ομάδα Piandaemonium με 12 πιάνα επί σκηνής μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η μεγάλη κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου με την αλλαγή του χρόνου στην πλατεία Αριστοτέλους, που θα περιλαμβάνει Drums Performance με τον Γιώργο Κλουντζό, συναυλία των Fortissimo με συνοδεία στα κρουστά του Νίκου Βαργιαμίδη και συναυλία της Ελένης Φουρέιρα. Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γιάννης Σερβετάς.