Skip to main content

Βίασε και στραγγάλισε τον 6χρονο ο 15χρονος αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής

Υπήρξαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία προηγήθηκε του θανάτου του 6χρονου με στραγγαλισμό, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή.

Σε στραγγαλισμό αποδίδεται ο θάνατος του 6χρονου κωφάλαλου, η σορός του οποίου βρέθηκε χθες το μεσημέρι σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, κοντά στον συνοικισμό Ρομά, όπου διέμενε στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κηφνίδη, του στραγγαλισμού προηγήθηκε βιασμός.

Όπως δήλωσε ο κ. Κηφνίδης στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπήρξαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία προηγήθηκε του θανάτου του 6χρονου με στραγγαλισμό, ενώ παρατηρήθηκαν εκδορές στο πρόσωπο και στην τραχηλική χώρα.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης τις οποίες επικαλείται ο ανταποκριτής του ΑΜΠΕ στην περιοχή, ένας 15χρονος Ρομά ομολόγησε ότι σκότωσε τον 6χρονο, μετά την προσαγωγή του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 15χρονος είναι επίσης κωφός και είχε κρύψει το άψυχο σώμα του παιδιού πίσω από θάμνο στην αυλή του εγκαταλελειμμένου σπιτιού.

Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα στην Κομοτηνή, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.