Skip to main content

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δύο συλλήψεις μετά τα τέσσερα νέα εντάλματα

Τις επόμενες ώρες πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των συλλήψεων και των δύο προσώπων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν τα εντάλματα.

Σε μία ακόμη σύλληψη προέβησαν οι αστυνομικές αρχές σήμερα για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr πρόκειται για έναν άνδρα κάτοικο του Αμαρουσίου, γεννηθέντος το 1983, δηλαδή 39 ετών και πιθανότατα διαζευγμένο και πατέρα ενός παιδιού 9 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει έναν 35χρονο άνδρα, άγαμο, που διαμένει στα δυτικά προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των συλλήψεων και των υπολοίπων δύο προσώπων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν τα εντάλματα.

Μετά την νέα συμπληρωματική κατάθεση του παιδιού η οποία δόθηκε παρουσία παιδοψυχολογου, οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής. Πρόκειται για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και το συγκεκριμένο αδίκημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Τα νέα εντάλματα εκδόθηκαν από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα. Να σημειωθεί ότι η 12χρονη κατά τη νέα συμπληρωματική κατάθεσή της φέρεται να αναγνώρισε τα πρόσωπα αυτά ως τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής.

Πάντως, σύμφωνα πάντως με πληροφορίες τρία από τα συγκεκριμένα πρόσωπα φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβουλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, αρνούμενοι όμως ότι το είχαν συναντήσει.