Skip to main content

Βιεϊρίνια: Χρειάζομαι χρόνο, αλλά σιγά-σιγά θα βρω τον εαυτό μου (vid)

Για το διάστημα που απουσίασε από τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο PAOK TV

Τις αλλαγές που συνάντησε στον ΠΑΟΚ κατά την επιστροφή του μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, υπογραμμίζοντας πως δουλεύει σκληρά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ σχολίασε και τον χρόνο που χρειάζεται για να επανέλθει πλήρως.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

Για την επιστροφή του: «Νιώθω καλά. Τα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν δύσκολα. Μετά προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου, τον ρυθμό μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και να συνεχίσουμε έτσι».

Για το τι του έλειψε: «Όλα, μου έλειψε η καθημερινότητα. Οι προπονήσεις, τα αποδυτήρια, η μυρωδιά από το χορτάρι… Φυσικά, τα παιχνίδια. Είμαι πίσω, είμαι συγκεντρωμένος να βοηθήσω την ομάδα σε αυτό που χρειάζεται».

Για το πόσο διαφορετική βρήκε την ομάδα: «Βρήκα καινούριους παίκτες, καινούριο προπονητή, καινούριο σύστημα, που μας έφερε πολλές επιτυχίες. Ένας προπονητής που ξέρω ως άνθρωπο πολύ καλά. Δεν λέω ότι δεν ήταν έτσι η ομάδα, μιλάω για το νέο ξεκίνησα. Να τα δίνουμε όλσα σε κάθε παιχνίδι και κάθε φάση για τη νίκη».

Για το αν χρειάζεται χρόνο: «Σίγουρα, θέλω παιχνίδια, θέλω λεπτά συμμετοχής. Δουλεύω καθημερινά για να μπορέσω να έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Την είχα σήμερα, προσπάθησα να κάνω ό,τι μου ζήτησαν. Προσπάθησα να κάνω το παιχνίδι μου. Φυσικά, χρειάζομαι χρόνο γιατί είμαι εκτός αγωνιστικής δράσης σχεδόν πέντε μήνες. Σιγά σιγά θα βρω τον εαυτό μου».