Skip to main content

Βιεϊρίνια: Σε λίγο επιστρέφω, ό,τι μπορούμε για να το πάρουμε ξανά

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, θα δώσω και πάλι το 100% για τον ΠΑΟΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηγέτης των νταμπλούχων Ελλάδος.

Για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ αλλά και τη συνέχεια του «Δικεφάλου» στη Super League με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε o Αντελίνο Βιεϊρίνια από την 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο όμιλος «Metromedia».

«Σε λίγο επιστρέφω. Και όπως κάνω πάντα, θα δώσω και πάλι το 100% για τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε αυτό έχω μάθει να κάνω όσο φορώ αυτή τη φανέλα και το έχω δείξει. Αυτό θέλω να κάνω και τα επόμενα χρόνια», δήλωσε για την επάνοδό του, ο Πορτογάλος άσος ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Πέρσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αήττητοι και δεν αφήσαμε σε κανέναν το περιθώριο να μας αμφισβητήσει. Την ίδια προσπάθεια κάναμε και την χρονιά που είχε προηγηθεί και όλοι είδατε τι έγινε. Φέτος μπορεί η σεζόν να μην άρχισε καλά και να είμαστε όλοι στεναχωρημένοι αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πάρουμε ξανά. Αυτό και τίποτε λιγότερο».