Skip to main content

Βίντεο από την παρέμβαση αναρχικών στον διευθυντή εστιών Θεσσαλονίκης

Στην αρχή του βίντεο τα μέλη της αναρχικής ομάδας παρουσιάζουν τις θέσεις τους και στη συνέχεια φτύνουν τον διευθυντή των φοιτητικών εστιών.

Βίντεο από την «παρέμβαση» στον διευθυντή των φοιτητικών εστιών Θεσσαλονίκης την οποία πραγματοποίησαν στις 12 Σεπτεμβρίου μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, ύστερα από περιστατικό που σημειώθηκε στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ με αλλοδαπό φοιτητή, δημοσίευσε η αναρχική ομάδα στο διαδίκτυο.

Στην αρχή του βίντεο τα μέλη της αναρχικής ομάδας παρουσιάζουν τις θέσεις τους και στη συνέχεια φτύνουν τον διευθυντή των φοιτητικών εστιών, πετάνε τα χαρτιά και την οθόνη του υπολογιστή από το γραφείο του αλλά και απαιτούν την παραίτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι τα άτομα που υπογράφουν ότι είναι από την ομάδα «mpalothia», υποστηρίζουν ότι  το προηγούμενο Σάββατο (7 Σεπτεμβρίου), ύστερα από ενημέρωση του διευθυντή, αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εισήλθαν στο δωμάτιο αλλοδαπού φοιτητή «τον έδιωξαν και τον συνέλαβαν», καθώς παρέμεινε σε δωμάτια αυτό χωρίς την έγκριση των αρμοδίων.

Δείτε το βίντεο: