Skip to main content

Βίντεο λίγο πριν την επίθεση στον Βούλγαρο οπαδό στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο ντοκουμέντο λίγη ώρα πριν την επίθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ στον 28χρονο Τόσκο Μποζατζίσκι και στους φίλους του, στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 28χρονος Τόσκο Μποζατζίσκι αποχωρεί με την παρέα του από καφετέρια στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης δίνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ3.

Λίγα μέτρα μετά δέχτηκαν την επίθεση από άλλη ομάδα νεαρών, ενώ ο άτυχος Βούλγαρος οπαδός, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη για να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονη και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Μάρτυρας περιγράφει στην ΕΡΤ πως ο 28χρονος και η παρέα του έμειναν στο κατάστημα για περίπου μιάμιση ώρα και αποχώρησαν χωρίς να υπάρξουν εντάσεις εντός του καταστήματος.

Διαβάστε - Θάνατος Τόσκο: Ταυτοποιήθηκαν 5-Για ανθρωποκτονία συνελήφθη η οδηγός

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο ωστόσο έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση πέντε οπαδών του ΠΑΟΚ αλλά και στη σύλληψη της 26χρονης οδηγού του οχήματος που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο Βούλγαρο.

Υπενθυμίζεται πως η 26χρονη οδηγός πέρασε σήμερα το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Δείτε ακόμα - Θάνατος Τόσκο: Έκπληκτη για τη σύλληψή της η 26χρονη