Skip to main content

Θεσσαλονίκη: «Εσύ δεν είσαι Άρης;»-Βίντεο από επίθεση δυο μέρες πριν τη δολοφονία του Άλκη

Στο βίντεο ντοκουμέντο οι χούλιγκαν ρίχνουν στο έδαφος τον ανήλικο, τον περικυκλώνουν και τον ξυλοκοπούν. Δυο ημέρες μετά, ο Άλκης έπεφτε νεκρός...

«Εσύ δεν είσαι το σκουλήκι που κάνεις τα γκράφιτι; Εσύ δεν είσαι Άρης;». Αυτό έλεγε ομάδα χούλιγκαν, σύμφωνα με μάρτυρες, στον 15χρονο οπαδό που περικύκλωσαν και χτυπούσαν με μανία, δύο μέρες πριν δολοφονηθεί ο 19χρονος Άλκης Καμπανός στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το STAR οι χούλιγκαν ρίχνουν στο έδαφος τον ανήλικο (δείτε εδώ το βίντεο), τον περικυκλώνουν και τον ξυλοκοπούν. Ο νεαρός γλύτωσε τα χειρότερα από θαύμα. Δύο ημέρες μετά, ο Άλκης έπεφτε νεκρός από τα μαχαίρια των χούλιγκανς.

Η δικογραφία είναι αποκαλυπτική, αφού όπως αναφέρει, είχαν σκοπό να επιφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή βλάβη (σωματική – υγείας) στον παθόντα.

Ο πατέρας του νεαρού είχε συγκλονίσει με την περιγραφή του. «Toυ κατάφεραν χτήματα με σιδερογροθιά στο στόμα. Κλωτσιές στα πλευρά, στο συκώτι, είχε 2,5 εκατοστά αιμάτωμα στο συκώτι, στα πόδια πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι», είχε πει μιλώντας στην ΕΡΤ3.