Skip to main content

Βίντεο ντοκουμέντο της Voria.gr αμέσως μετά τη ληστεία μετά φόνου σε ψιλικά στην Τούμπα

Κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο στο ψιλικατζίδικο μαγαζί καταγράφει έντονη κινητικότητα τη στιγμή της ένοπλης ληστείας με θύμα τον 44χρονο υπάλληλο

Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της ληστείας μετά φόνου σε ψιλικατζίδικο στην Τούμπα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 44χρονου, υπαλλήλου του μαγαζιού, φέρνει στη δημοσιότητα η Voria.gr.

Όπως προκύπτει από το βίντεο που εξασφάλισε η Voria.gr, κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο στο ψιλικατζίδικο κατάστημα καταγράφει έντονη κινητικότητα τη στιγμή της ένοπλης ληστείας. Συγκεκριμένα, στις 3:55 τα ξημερώματα εμφανίζονται άτομα να κινούνται και να τρέχουν πανικόβλητα, λίγες στιγμές αμέσως μετά το συμβάν. Τα ίδια λεπτά έγινε η κλήση στην ΕΛΑΣ για τη ληστεία.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να φτάσουν στη σύλληψη του δράστη, ξεψαχνίζουν μέσω βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής τις κινήσεις του.

Διαβάστε ακόμη:

- Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη της φονικής ληστείας στην Τούμπα (vid)

- Θεσσαλονίκη: Μαρτυρίες για τη φονική ληστεία σε ψιλικατζίδικο στην Τούμπα (φωτο)

Σύμφωνα με πληροφοριες βασισμένες από το βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο είδε επαγγελματίας της οδού Λαμπράκη κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ο δράστης έχει ύψος περίπου 1,70, ήταν μαυροντυμένος, φορούσε γάντια και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο άνθρωπο, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους υλικό τόσο από την κάμερα του ψιλικατζιδικου όσο και από άλλο σημείο, όπου εμφανίζεται ο δράστης.

Για το φονικό παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη ώστε να διαπιστωθεί εάν, εκτός από τα χτυπήματα στο κεφάλι από το όπλο, το θύμα φέρει και άλλο τραύμα, όπως πυροβολισμό.