Skip to main content

Βίντεο-σοκ από τη Χιλή: Αστυνομικό όχημα παρασύρει και πετά διαδηλωτή

Σοκαριστικό βίντεο από τη Χιλή - Τουλάχιστον 20 νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός μετά τις μαζικές διαδηλώσεις που ξέσπασαν στη χώρα

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που όχημα της αστυνομίας παρασέρνει σφοδρά διαδηλωτή στη Χιλή, έδωσαν στη δημοσιότητα οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η κατάσταση στη χώρα εξακολουθεί να είναι τεταμένη. Τουλάχιστον 20 νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός μετά τις μαζικές διαδηλώσεις που ξέσπασαν στη χώρα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αύξηση κατά 38% στην τιμή του εισιτηρίου στο μετρό, την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ζει κάτω από συνθήκες απόλυτης ανέχειας.

Στο εν λόγω βίντεο μια ομάδα από διαδηλωτές φαίνεται να κινείται σε κεντρικό δρόμο της χώρας. Ξαφνικά το όχημα της αστυνομίας περνά με μεγάλη ταχύτητα και παρασύρει διαδηλωτή, πετώντας τον σχεδόν 50 μέτρα μακριά. Εν συνεχεία, το όχημα απομακρύνεται, ενώ οι παρευρισκόμενοι σοκαρισμένοι προσπαθούν να βοηθήσουν τον άνδρα που βρίσκεται στο έδαφος.