Skip to main content

Βίντεο Ζέρβα με τις καταστροφές: «Το κακό έχει παραγίνει»

«Είναι τρομοκρατία δεν είναι μορφή κοινωνικής αντίδρασης! Άλλο είναι το όραμα για την πόλη μας», υπογραμμίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Σήμερα που κατακάθεται η σκόνη και σβήνουνε οι φλόγες πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά για το μέλλον της πόλης, τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε σχόλιό του στο Facebook, το οποίο συνοδεύει με βίντεο με τη ζημία που προκλήθηκε από τους κουκουλοφόρους χθες στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο Σιντριβάνι.

«Σήμερα που κατακάθεται η σκόνη και σβήνουνε οι φλόγες πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά για το μέλλον της πόλης. Κάθε χρόνο η πόλη μετράει τις πληγές της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας και προσθέτει:

«Η πόλη καταστρέφεται, νεκρώνει, οι μετακινήσεις παρεμποδίζονται, η αγορά μετράει ζημιές, ο Δήμος, το Μετρό και το Πανεπιστήμιο καλούνται να αποκαταστήσουν βανδαλισμούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Η δική μας περιουσία καταστρέφεται όχι κάποιου άλλου!».

«Όμως το ετήσιο ραντεβού ξεσπάσματος της βίας με τις εκτεταμένες καταστροφές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά. Δεν μπορούμε να γινόμαστε μάρτυρες της καταστροφής της πόλης και να παρακολουθούμε άπραγοι», συμπλήρωνει ο κ. Ζέρβας.

Και καταλήγει: «Το κακό έχει παραγίνει και μόνο αν υπάρξει κοινωνική πίεση θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Είναι τρομοκρατία δεν είναι μορφή κοινωνικής αντίδρασης! Άλλο είναι το όραμα για την πόλη μας».