Skip to main content

Βοιωτία: Συνελήφθη δάσκαλος για παιδική πορνογραφία

Ο δάσκαλος είχε εγκατασταθεί στο χωριό από τις αρχές της σχολικής χρονιάς, ωστόσο ελάχιστοι τον είχαν συναντήσει στο δρόμο.

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βοιωτία η σύλληψη 41χρονου δασκάλου δημοτικού σχολείου σε χωριό της περιοχής για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο συγκεκριμένο χωριό της Βοιωτίας, όπου ο 41χρονος δάσκαλος διαμένει και παράλληλα διδάσκει στο σχολείο του χωριού.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και κατάσχεσαν υπολογιστές και ότι άλλο σχετικό βρήκαν, ενώ πέρασαν χειροπέδες στον δάσκαλο ο όποιος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λιβαδειάς με την κατηγορία της παιδικής πορνογαφίας.

Ο δάσκαλος είχε εγκατασταθεί στο χωριό από τις αρχές της σχολικής χρονιάς, ωστόσο ελάχιστοι τον είχαν συναντήσει στο δρόμο, καθώς περιγράφεται ως άτομο χωρίς πολλές συναναστροφές που δεν έβγαινε από το σπίτι του.

«Μία έστω φορά δεν τον είδα να πίνει έναν καφέ έξω στο χωριό. Εγώ να φανταστείτε δεν γνώριζα καν ότι μένει εδώ. Φυσιογνωμικά τον ήξεραν μόνο όσοι είχαν κάποια σχέση με το σχολείο καθώς δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι του», είπε στο LamiaReport ο Πρόεδρος της Κοινότητας.