Skip to main content

Viral το βίντεο με τον Άντονι Χόπκινς να χορεύει συρτάκι και Ζορμπά

Ο Βρετανός ηθοποιός, μετά τον χορό σε καλοκαιρινή διάθεση στο TikTok που έγινε viral, επέστρεψε με νέο χορευτικό με ελληνικό άρωμα.

Ο Άντονι Χόπκινς το έχει ρίξει στον χορό το τελευταίο διάστημα, κάτι που δεν διστάζει να το δείξει και στα social media.

Ο Βρετανός ηθοποιός, μετά τον χορό σε καλοκαιρινή διάθεση στο TikTok που έγινε viral, επέστρεψε με νέο χορευτικό και μάλιστα με έντονο... ελληνικό άρωμα. Ο Άντονι Χόπκινς αποφάσισε αυτήν τη φορά να δοκιμάσει τον «Ζορμπά».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ αστέρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο χορεύει το εμβληματικό συρτάκι του Μίκη Θεοδωράκη. Μάλιστα, το συνόδευσε και με μια λεζάντα που δημιούργησε ερωτήματα σχετικά με το τι ήθελε να εννοηθεί.

Ο 84χρονος ηθοποιός έγραψε: «Έκπληκτος με τα γενναιόδωρα κομπλιμέντα για τον χορό μου. Ευχαριστώ. Εδώ είναι το ρεπερτόριο αυτής της εβδομάδας. Δουλεύω στην επόμενη συναυλία μου. Σκέφτομαι αντισυμβατικά».

Οι διαδικτυακοί φίλοι του Χόπκινς αναρωτιούνται εάν το υλικό αυτό έχει να κάνει με την προετοιμασία του για ένα νέο χορευτικό, ή εάν αφορά την έναρξη των καλοκαιρινών του διακοπών -γιατί όχι στην Ελλάδα, η οποία έχει αποτελέσει πόλο έλξης πολλών σταρ την τρέχουσα σεζόν.