Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021
x

ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά ποσοτήτων νερού για να καλύψουν τις ανάγκες του προσωπικού του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Δωρεάν ποσότητες βιταμινούχου νερού και φυσικού μεταλλικού νερού για τις ανάγκες του προσωπικού του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, προσέφερε η εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Η παράδοση της δωρεάς 6.720 τεμαχίων φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ και 1.800 τεμαχίων βιταμινούχου νερού Vitamin Water Superfruits, πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη δύσκολη υγειονομική κατάσταση, όπως αναφέρει ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., στέκεται δίπλα στο εθνικό σύστημα υγείας και προχώρησε στη δωρεά, αντιλαμβανόμενη το βάρος και την ευθύνη που φέρει ο τομέας της υγείας, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι που υπηρετούν σ΄ αυτόν.

«Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. που επέδειξε κοινωνική ευθύνη και αλληλεγγύη στη δύσκολη χρονική συγκυρία εξαιτίας των έκτακτων αναγκών που έχει προκαλέσει η πανδημία», καταλήγει η ανακοίνωση.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ