Skip to main content

Βλαχοδήμος: Φανταστικός σύλλογος η Μπενφίκα, νιώθω πολύ άνετα

Ο διεθνής τερματοφύλακας των Λουζιτανών τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Νιουκάστλ.

Tην ικανοποίησή του για το γεγονός πως αποτελεί ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα εξέφρασε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος παραχωρώντας συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό «Kicker».

Συγκεκριμένα, ο διεθνής τερματοφύλακας τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Νιουκάστλ, με κόστος μεταγραφής στα 60 εκατ. ευρώ, αναφέροντας: «Η αλήθεια είναι ότι έχω συμβόλαιο. Η Μπενφίκα είναι απλά ένας φανταστικός σύλλογος, όπου το δέσιμο είναι εξαιρετικά σημαντικό και όπου η συνεργασία χαρακτηρίζεται από μεγάλο σεβασμό. Νιώθω πολύ άνετα».

Ακόμη, ο 26χρονος ομογενής κίπερ τόνισε: «Επικεντρώνομαι σε αυτό που μπορώ να ελέγξω: να βελτιωθώ από προπόνηση σε προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Τέλος ο πορτιέρε των Λουζιτανών τοποθετήθηκε για την προ τετραετίας αποχώρησή του από τη Στουτγκάρδη υπογραμμίζοντας:

«Δεν ήμουν απογοητευμένος, ήθελα να παίξω. Από τότε, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Αναπτύχθηκα μέσω του Παναθηναϊκού και της Μπενφίκα για να γίνω νούμερο 1 σε έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο, έγινα πρωταθλητής, έπαιξα στο Champions League και έγινα διεθνής. Ωστόσο, θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Στουτγκάρδη».