Skip to main content

Βλαχοκώστας στη θέση του Αμανατίδη για αντιπρόεδρος στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Παραιτήθηκε από τη θέση του στο Πράσινο Ταμείο, αλλά παραμένει συντονιστής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην Κορώνεια.

Αντιπρόεδρος στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ αναλαμβάνει ο Δρ. Χρίστος Βλαχοκώστας, ο οποίος τον προηγούμενο Νοέμβριο ορίστηκε και συντονιστής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στη λίμνη Κορώνεια.

Ο κ. Βλαχοκώστας παίρνει τη θέση του κ. Άνθιμου Αμανατίδη στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ, καθώς ο τελευταίος μεταπήδησε στη διοίκηση της ΕΥΑΘ ΑΕ. Ο κ. Βλαχοκώστας είναι από τους ανθρώπους που συνέδραμαν σημαντικά στην εδραίωση των αλλαγών που ήθελε να περάσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωτοστατώντας ακόμη και σε κομβικές επιλογές, όπως το μητρώο στελεχών της ΝΔ.

Στο παρελθόν είχε κομματικές θέσεις στη ΝΔ, με τελευταία στη γραμματεία Οργανωτικού, για τρία χρόνια, ενώ ο αποκλεισμός του από το ψηφοδέλτιο των Γρεβενών στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές θεωρήθηκε έκπληξη.

Από τη Δευτέρα υπέβαλε την παραίτησή του από Πράσινο Ταμείο, λόγω κορωνοϊού, καθώς μένει μονίμως στα Γρεβενά και δεν ήθελε να αναγκαστεί τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα να μεταβαίνει στην Αθήνα.

Ήταν εξάλλου το μόνο μέλος του διοικητικού συμβουλίου εκτός Αθηνών, ενώ ο ίδιος όπως τονίζει στη Voria.gr θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις δράσεις του Πράσινου Ταμείου, με έμφαση τη Βόρεια Ελλάδα.