Skip to main content

Vogue Italia και l'Uomo Vogue για την ανάκαμψη της μόδας

Με την πλατφόρμα «Far Away So Close - Unfolding the Future of Fashion» οι δύο εκδόσεις μόδας προσφέρουν ένα ανοιχτό φόρουμ συζητήσεων.

Ιδέες, προτάσεις και απόψεις κορυφαίων προσωπικοτήτων της ιταλικής και διεθνούς μόδας προβάλλονται στη νέα πλατφόρμα των Vogue Italia και l'Uomo Vogue «Far Away So Close -Unfolding the Future of Fashion».

Καθώς η βιομηχανία της μόδας - έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα από τον αποκλεισμό που επιβλήθηκε για να σταματήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού - προσπαθεί τώρα να ανακάμψει ενώ οι αβεβαιότητες, κυριαρχούν τόσο στον δημιουργικό όσο και στον επιχειρηματικό τομέα, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Θα συνεχιστούν οι επιδείξεις μόδας; Θα αλλάξει το ημερολόγιο μόδας; Μπορεί το σύστημα παραγωγής να βρει τρόπους επιβίωσης; Μπορούν τα καταστήματα λιανικής να σωθούν χωρίς τουρισμό; Θα εξακολουθήσει να αποτελεί προτεραιότητα η αειφορία; Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θέτουν οι ενδιαφερόμενοι στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο.

Με την πλατφόρμα «Far Away So Close - Unfolding the Future of Fashion» οι δύο εκδόσεις μόδας προσφέρουν ένα ανοιχτό φόρουμ συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων με κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου.

Ζωντανές ηχογραφήσεις από το Instagram, το Facebook και το YouTube, επιλεγμένα podcast και βίντεο, όλα τα διαφορετικά κανάλια των Vogue Italia και l'Uomo Vogue - (με τρία εκατομμύρια χρήστες και 7,8 εκατομμύρια θαυμαστές και ακόλουθους) θα παίξουν τον ρόλο τους για να συγκεντρωθούν και να διαδοθούν απόψεις. Κάποιες από τις εκδηλώσεις θα ηχογραφηθούν και θα είναι διαθέσιμες ως podcast.