Πέμπτη 6 Μαΐου 2021
x

ΒΟΛΕΪ: ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ–ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι Φοίνικας Σύρου–ΠΑΟΚ, αλλά και το Παναθηναϊκός–Φίλιππος Βέροιας για τη Volley League αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η ΕΣΑΠ προχώρησε στην αναβολή δύο αγώνων της Volley League που ήταν προγραμματισμένοι για αύριο (17/2), λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Έτσι, δεν θα διεξαχθεί το Φοίνικας ΣύρουΠΑΟΚ, αλλά και το ΠαναθηναϊκόςΦίλιππος Βέροιας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Σύρου ενημέρωσε για τρία θετικά τεστ σε αθλητές του, ενώ ο Φίλιππος Βέροιας έχει σε καραντίνα τους δύο πασαδόρους του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αντίπαλος των πρασίνων, έχει να αγωνιστεί από τις 4 Φεβρουαρίου και τον αγώνα κόντρα στον ΑΟΝΣ Μίλων όπου επικράτησε με 3-2 σετ.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ε.Σ.Α.Π. μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε από τα σωματεία Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου και Α.Π.Σ.Φίλιππο Βέροιας σχετικά με κρούσματα covid-19 σε αθλητές ενεργοποίησε το υγειονομικό πρωτόκολλο και ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και την Γ.Γ.Α.

Ο Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου δήλωσε ανίχνευση του ιού covid-19 σε τρεις αθλητές της ομάδας και κατόπιν τούτου αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για αύριο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην Ερμούπολη για την 11η αγωνιστική της Volley League,

Ο Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας έχει σε καραντίνα τους δύο πασαδόρους του και συνεπώς ενεργοποιήθηκε σχετικό άρθρο του υγειονομικού πρωτοκόλλου και αναβάλλεται ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα για την 11η αγωνιστική της Volley League».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ