Τετάρτη 21 Απριλίου 2021
x

ΒΟΛΕΪ: Ο ΜΑΤΙΑΣΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Νέος προπονητής στην ανδρική ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ στη θέση του Κώστα Δεληκώστα είναι ο 67χρονος Γαλλοσέρβος τεχνικός Νίκολα Ματιάσεβιτς

Ο Γαλλοσέρβος τεχνικός Νίκολα Ματιάσεβιτς είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Δεληκώστα στον πάγκο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Ματιάσεβιτς, που καλείται να ανασυγκροτήσει τη μακεδονική ομάδα, η οποία έχει μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα, χάνοντας όλα τα ντέρμπι.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας τους, με τον προπονητή Nikola Matijasevic. Ο Γαλλοσέρβος 67χρονος προπονητής, με "ασπρόμαυρο" παρελθόν ως παίκτης της Παρτιζάν, στην οποία πέρασε ξεχωριστές στιγμές, έρχεται στον ΠΑΟΚ για να προσφέρει μέσω της τεράστιας εμπειρίας του τις υπηρεσίες του.

Ως προπονητής, έχει εργαστεί κατά βάση σε γαλλικές ομάδες, αλλά και στην Σεσίς από την Λετονία και την Έσπερανς από τη Τυνησία.Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2001-02 στην γαλλική, Beauvais Oise UC, στην οποία έμεινε μέχρι το 2006.

Οι σεζόν 2007-08 και 2008-09 τον βρήκαν εκτός Γαλλίας, και πιο συγκεκριμένα στην λετονική, Σεσίς και στην Έσπερανς από την Τυνησία, με την οποία μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Η επιστροφή στο γαλλικό πρωτάθλημα, ήρθε τη σεζόν 2009-10 και συνεχίστηκε μέχρι την σεζόν 2016-17, με τον Γαλλοσέρβο προπονητή να είναι στις Κλερμόν και Ρεν.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο Nikola Matijsasevic έχει κάτσει στους πάγκους της Εθνικής Μαυροβούνιου, της Εθνικής Βοσνίας και της Εθνικής Σκοπίων.»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ