Skip to main content

Βολές Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης για την υπόθεση Φιλιππάκη

Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη, έγραψε ο αν. υπουργός Υγείας κατακρίνοντας την εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση του δημοσιογράφου

Κριτική στη Δικαιοσύνη για την εισαγγελική παρέμβαση για τη ρητορική μίσους που χρησιμοποίησε σε ανάρτηση του ο Γιώργος Φιλιππάκης (δείτε εδώ) κατά Στουρνάρα-Παπαδήμου άσκησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

«Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου!!!!! Ο Τζήμερος καλεί σε πραξικόπημα μέσω φβ ,Χρυσαυγίτες και λοιποί καλούν σε ανοικτές βιαιοπραγίες κατα προσφύγων -μεταναστών μέσω φβ και κινητοποιεισαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον που έγραψε πως δε θα στεναχωρηθεί αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του όπως του Παπαδήμου (έγραψε ΔΕΝ έβαλε)» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου !!!!!
Ο Τζήμερος καλεί σε πραξικόπημα μέσω φβ ,Χρυσαυγίτες και λοιποί καλούν σε ανοικτές βιαιοπραγίες κατα προσφύγων -μεταναστών μέσω φβ και κινητοποιεισαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον που έγραψε πως δε θα στεναχωρηθεί αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του όπως του Παπαδήμου (έγραψε ΔΕΝ έβαλε)
Κάθε μερα κάποιο τρόλ εδω μεςα απειλεί εμένα ,στελέχη της κυβέρνησης ,τον πρωθυπουργό και στο όνομα της ελευθερίας του λόγου κανεις μας δεν κανει μήνυση ,ουτε αυτεπάγγελτα κινείται η δικαιοσύνη !!!
Ο Κουμουτσάκος και ο Μπογδανος κατηγορούν ανοιχτά κυβερνητικά στελέχη οτι υποθάλπτουν και κατευθύνουν τους τρομοκράτες και για τη δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς ειναι Σάββατο!!!!
Ψάχνω ευαίσθητους υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου και της διαφορετικής άποψης.Που κρυφτήκατε ζεσουίδες;;;;;;