Skip to main content

Βολές Σούλα κατά Γιαννούλη για τη δυσοσμία στη δυτική Θεσσαλονίκη

Ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου προτρέπει τον υποψήφιο περιφερειάρχη να μη χρησιμοποιεί για προεκλογικούς λόγους τον δήμο.

Βολές κατά του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστο Γιαννούλη, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρος Σούλας σχολιάζοντας ανακοίνωση του πρώτου για τη δυσοσμία στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κατηγόρησε την τωρινή διοίκηση της Περιφέρειας πως «επιχειρεί να διεκδικήσει την πολιτική ιδιοκτησία της αντιμετώπισης της δυσοσμίας», τονίζοντας πως «μάλλον αυτό είναι το σύστημα της καμπάνιας του κ. Τζιτζικώστα: Στέλνουμε μια επιστολή με το ταχυδρομείο στο εκάστοτε υπουργείο και το πήραμε… επικοινωνιακά το έργο».

Ο κ. Γιαννούλης σε σημείο της ανακοίνωσής του παρέθεσε μία ερώτηση του δημάρχου Κορδελιού - Ευόσμου προς τον αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Γιουτικά, στην οποία τον ρωτούσε «επί τέσσερα χρόνια δεν έκανε τίποτα η Περιφέρεια, μόνο πυροβολούσατε τον δήμαρχο, και σήμερα μας λέτε πόσα έκανε η ΠΚΜ;» προκαλώντας την αντίδραση του δημάρχου.

«Ας μη χρησιμοποιεί για προεκλογικούς λόγους ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και την αγωνία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία» επισημαίνει ο κ. Σούλας στην ανακοίνωσή του. «Αντιθέτως, η καλή συνεργασία του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας -η οποία και χρηματοδότησε την προγραμματική σύμβαση με το ΑΠΘ- απέδωσε άμεσα αποτελέσματα για τον εντοπισμό της πηγής της δυσοσμίας. Ξεκαθαρίζω με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αντιμετώπισαν από κοινού, με την ανάλογη σοβαρότητα το πρόβλημα και με καλή συνεργασία έδωσαν άμεσες λύσεις» προσθέτει και καταλήγει: «Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία των δηλώσεων μου διαστρεβλώνει και παραποιεί τα λεγόμενα μου και την αλήθεια».