Skip to main content

Βόλος: 16χρονη κατήγγειλε βιασμό από 22χρονο πατέρα ανήλικου παιδιού

Η 16χρονη μαθήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της στις 3 τα ξημερώματα στο αστυνομικό τμήμα Βόλου, υποστηρίζοντας ότι όλα συνέβησαν μέσα σε ΙΧ.

Την καταγγελία μιας 16χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα της Κυριακής από 22χρονο παντρεμένο και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού ερευνούν οι αστυνομικές αρχές του Βόλου.

Η 16χρονη μαθήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της στις 3 τα ξημερώματα στο αστυνομικό τμήμα Βόλου, υποστηρίζοντας ότι όλα συνέβησαν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο σε παραθαλάσσια περιοχή της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ του Σαββάτου ο 22χρονος μετέβη στο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς για να λύσει τις διαφορές του με έναν 26χρονο, ο οποίος τον συκοφαντούσε.

Εκεί φέρεται να ξέσπασε άγριος καβγάς, με την 16χρονη που βρισκόταν στην παρέα του 26χρονου να παρεμβαίνει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 22χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό, με έναν φίλο του και η 16χρονη με έναν δικό της φίλο αναχώρησαν και κατευθύνθηκαν σε χωριό της ευρύτερης περιοχής. Οι δύο φίλοι βγήκαν από το αυτοκίνητο για να κάνουν χρήση κάνναβης και ο 22χρονος με την 16χρονη έμειναν μέσα σε αυτό. Τότε, σύμφωνα με όσα είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς, ξεκίνησε ο εφιάλτης της, καθώς ο 22χρονος πατέρας της επιτέθηκε σεξουαλικά και τη βίασε εντός του οχήματος.

Στη συνέχεια, όταν η παρέα έφτασε στον Βόλο η 16χρονη μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για να υποβληθεί σε εξετάσεις που θα διαλευκάνουν την υπόθεση. Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται τις κατηγορίες και εκτιμά ότι οι εξετάσεις θα αποδείξουν ότι δε βιάστηκε ποτέ η 16χρονη από τον ίδιο.

Πηγή: TheNewspaper.gr