Skip to main content

Βόλος: Απαγχονισμένος βρέθηκε ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής

Ο γιατρός βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του από την πρώην σύζυγό του η οποία τον αναζητούσε διότι δεν απαντούσε στις κλήσεις της.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από την είδηση της αυτοκτονίας του γνωστού γιατρού και Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου Αλέξανδρου Δούρα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, στις 10.30 περίπου το βράδυ της Πέμπτης ο γιατρός βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του από την πρώην σύζυγό του η οποία τον αναζητούσε διότι δεν απαντούσε στις κλήσεις της. 

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ήταν πατέρας ενός 24χρονου γιου και μιας 17χρονης κόρης.

Ο Αλέξανδρος Δούρας είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας επί προεδρίας Ματθαίου Δραμητινού, ενώ τον Μάϊο του 2014 είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Βόλου με την παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής & Αλληλεγγύης» με επικεφαλής τον Μαργαρίτη Πατσιαντά, με τον οποίο ήταν και στενοί φίλοι, θέση από την οποία είχε παραιτηθεί τον Ιούλιο του 2015. Στις εκλογές του Μαΐου 2019 είχε κατέλθει ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Μαζί για τον Βόλο» και τον Ιάσονα Αποστολάκη.