Skip to main content

Βόλος: Ασθενής με κορωνοϊό έπεσε από τον 7ο όροφο του νοσοκομείου

Τραγωδία σημειώθηκε στον Βόλο καθώς 62χρονος με κορωνοϊό έκανε βουτιά θανάτου λίγες ημέρες πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου, καθώς - όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης- ένας 62χρονος ασθενής με κορωνοϊό αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον 7ο όροφο του Νοσοκομείου της πόλης.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο ασθενής που νοσηλευόταν σε μονάδα covid είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο και σε λίγες ημέρες θα έπαιρνε εξιτήριο.

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, είχε συνομιλήσει με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες το πρωί της Κυριακής σε ευχάριστο κλίμα και τον είχαν ενημερώσει ότι θα υποβληθεί σε τεστ προκειμένου να λάβει το εξιτήριο.

Σύμφωνα με τις αναφορές, τίποτα δεν προϊδέαζε για την τραγική εξέλιξη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μία ώρα αφότου είχε τελειώσει το επισκεπτήριο των γιατρών, ο 62χρονος έβγαλε τα σωληνάκια, απευθύνθηκε στους τρεις ασθενείς που βρίσκονταν στον ίδιο θάλαμο μαζί του, λέγοντάς τους: «Ευχαριστώ για όλα», άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε στο κενό.

Οι τρεις ασθενείς όπως και το νοσηλευτικό προσωπικό θα λάβουν ψυχολογική υποστήριξη καθώς όλοι στην κλινική είναι σοκαρισμένοι. Ο 62χρονος ήταν υπάλληλος της αρχαιολογίας και καταγόταν από το Βελεστίνο.