Skip to main content

Βόλος: Ένταση μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του Μάγγου

Διαδηλωτές επιχείρησαν να μπουν στον χώρο των δικαστηρίων προκειμένου να παρακολουθήσουν τη δίκη, αλλά απωθήθηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Ένταση επικράτησε έξω από τα Δικαστήρι του Βόλου κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για τη δίκη των αστυνομικών που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Μάγγου. 

Διαδηλωτές επιχείρησαν, σύμφωνα με το gegonota.news, να μπουν στον χώρο των δικαστηρίων προκειμένου να παρακολουθήσουν τη δίκη, αλλά απωθήθηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει από νωρίς τα δικαστήρια. Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου, αλλά και οι διαδηλωτές έκαναν λόγο για συγκάλυψη της υπόθεσης θανάτου του, καταγγέλλοντας ότι «δύο εισαγγελείς υποβίβασαν την υπόθεση, στέλνοντας στα μαλακά, τρεις μόνο αστυνομικούς και όχι όλους».

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και σύμφωνα με το τοπικό site παρενέβη ο διευθυντής αστυνομίας Μαγνησίας ο οποίος ενημέρωσε ότι στη δικαστική αίθουσα μπορούσαν να μπουν μόνο έξι άτομα μεταξύ των οποίων και οι δύο γονείς του Βασίλη Μάγγου. Η δίκη αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά με τον δικηγόρο των αστυνομικών να δηλώνει ότι δεν θα ζητήσει αναβολή.

«Δεν υπάρχει ειρήνη, χωρίς δικαιοσύνη, δε θα ξεχαστεί τι κάναν στον Βασίλη» είναι ένα απο τα συνθήματα των συγκεντρωμένων.

Από νωρίς το πρωί φίλοι του Βασίλη και της οικογένειας και πολίτες του Βόλου συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια ενώ έντονη είναι η αστυνομική παρουσία.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

Πηγή: gegonota.news