Skip to main content

Βόλος: Επιθυμία μας ο Δουβίκας να πάει στον ΠΑΟΚ, ήθελε να πάει εξωτερικό

Η ομάδα της Μαγνησίας τονίζει πως επιθυμία του συλλόγου ήταν ο Δουβίκας να πάει στον ΠΑΟΚ αλλά μέτρησε η θέληση του ποδοσφαιριστή.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Ουτρέχτης για την απόκτηση του Τάσου Δουβίκα ήρθε και ανακοίνωση από πλευράς Βόλου για τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Σε αυτή η ομάδα της Μαγνησίας τονίζει πως επιθυμία του συλλόγου ήταν ο παίκτης να πάει στον ΠΑΟΚ αλλά μέτρησε η θέληση του ποδοσφαιριστή που ήταν να κάνει το βήμα στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση του Βόλου τονίζει:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα στην Ολλανδική Ουτρέχτη από την 1η Ιουλίου. Επιθυμία της ΠΑΕ Βόλος ήταν να μεταγραφεί ο Τάσος Δουβίκας στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ήμασταν υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι από σήμερα ανοίγει ο δρόμος στον Τάσο Δουβίκα για μία λαμπρή καριέρα και για την καθιέρωσή του στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Τάσο σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες».