Skip to main content

Βόλος: Είχε σκοτώσει και τη μάνα του δικηγόρου του ο δολοφόνος της 75χρονης!

Απίστευτες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 75χρονης στο Βόλο - Ο δράστης είχε διαπράξει και δεύτερη δολοφονία το 2009

Μία απίστευτη τροπή πήρε σήμερα η υπόθεση δολοφονίας 75χρονης στο Βόλο από τον βαφτισιμιό της, καθώς, ο 39χρονος δράστης κατηγορείται ότι διέπεραξε και δεύτερη δολοφονία τον Αύγουστο του 2009.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πρόκειται για τη μητέρα του δικηγόρου του.

Διαβάστε: Βόλος: Συνελήφθη 39χρονος για τη δολοφονία της 75χρονης - Φέρεται να ομολόγησε

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωση σήμερα η ΕΛΑΣ, εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε στις 12 Αυγούστου του 2009 σε βάρος 69χρονης ημεδαπής στο Βόλο και δράστης είναι ο 39χρονος που συνελήφθη πρόσφατα για ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης που τελέσθηκε πρόσφατα στο Βόλο.

Σημειώνετια ότι η 69χρονη ημεδαπή βρέθηκε νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο και όπως προέκυψε, η θανούσα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της.

Στην εξιχνίαση του εγκλήματος έφτασαν μέλη της ΕΛΑΣ καθόσον το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον 39χρονο δράστη για τη δολοφονία της 75χρονης ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη.

Το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.