Skip to main content

Βόλος: Εισαγγελέας για γυμνές φωτογραφίες 30χρονου σε ανήλικους ποδοσφαιριστές

Πρώην φροντιστής ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο φέρεται να έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους ποδοσφαιριστές μέσω κοινωνικών δικτύων.

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης του 30χρονου πρώην φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο, που φέρεται να έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, μαζί με προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου, σε επτά ανήλικους ποδοσφαιριστές συγκεκριμένης ομάδας και όχι μόνο. Η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία πριν το Πάσχα και προχθές Δευτέρα δόθηκε εντολή στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για προκαταρκτική, ώστε να γίνει διερεύνηση των εγκλημάτων γενετήσιας ελευθερίας.

Σύμφωνα με το magnisianews.gr, από τις καταγγελίες προκύπτει ότι έγινε μια συνάντηση με έναν ανήλικο, αλλά δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση. Την υπόθεση αποκάλυψε πατέρας 14χρονου αθλητή που προχώρησε σε καταγγελία στο τέλος του 2020, ενώ στην πορεία κατέθεσαν και οι υπόλοιποι γονείς, τα παιδιά των οποίων έλαβαν στο κινητό τους τις φωτογραφίες του 30χρονου, στις οποίες φαινόταν ο ίδιος γυμνός από τη μέση και κάτω και τα μηνύματά του με ερωτικές προσκλήσεις.

Συνολικά στην Αστυνομία, έδωσαν καταθέσεις επτά ανήλικοι αθλητές, οι οποίοι έλαβαν τις φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων του 30χρονου με μηνύματα μέσω Instagram, παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ μετά και τις καταθέσεις των γονέων τους, η δικογραφία συμπληρώθηκε.

Ο 30χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες εγκλημάτων γενετήσιας ελευθερίας, που με την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής θα αποφασιστεί αν θα ασκηθούν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ή πλημμελήματος.