Skip to main content

Βόλος: Και ποινή φυλάκισης πέρα από πρόστιμο στον 24χρονο που κούρευε σε πιλοτή

Η έδρα του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου επέβαλε στον 24χρονο πρόστιμο 3.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης 40 ημερών.

Ποινή φυλάκισης 40 ημέρων για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών επέβαλε η έδρα του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου στον 24χρονο που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη τη στιγμή που κούρευε και περιποιούνταν τα μαλλιά ενός φίλου του στην πιλοτή πολυκατοικίας στον Βόλο.

Διαβάστε εδώ: Βόλος: Συνελήφθη άνδρας που πιάστηκε να κουρεύει πελάτες σε πιλοτή πολυκατοικίας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Βόλου, ο 24χρονος ισχυρίστηκε ότι την ώρα που συνελήφθη κούρευε έναν φίλο του που θα παρουσιαζόταν στη Σχολή Αστυφυλάκων και ότι ο δεύτερος που βρίσκονταν στην αναμονή του πρόχειρου κομμωτηρίου στην πιλοτή της οικογενειακής οικοδομής ήταν φίλος του.

Οι εξηγήσεις του 24χρονου δεν έπεισαν την έδρα του Αυτόφωρου, που τελικά του επέβαλε εκτός του προβλεπόμενου προστίμου των 3.000€ και ποινή φυλάκισης 40 ημερών.

Ο 24χρονος από την Ν. Ιωνία Βόλου συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, καθώς του δόθηκε τριετής αναστολή και του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας, ενώ κρίθηκε αθώος για την κατηγορία της έλλειψης πιστοποιητικού υγείας, το οποίο προσκομίστηκε από την μητέρα του στο δικαστήριο.