Skip to main content

Βόλος: Πήγε να επιτεθεί με αλυσοπρίονο σε εργαζόμενη του δήμου-«Είδα έναν αδίστακτο φονιά»

Συνειδητοποίησα τι αντικρίζει ένας άνθρωπος πριν τον σκοτώσουν. Βλέπει απέναντί του τον φονιά του αδίστακτο, είπε η ίδια.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στον Βόλο η είδηση ότι ένας πολίτης επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε εργαζόμενη του δήμου.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής. Η 50χρονη εργαζόμενη στον τομέα του Πρασίνου του δήμου Βόλου βρισκόταν στην πλατεία Βαμβακουργίας και πραγματοποιούσε κοπτικές εργασίες.

Τότε, ένας πολίτης την πλησίασε, έσπασε το χλοοκοπτικό μηχάνημα και επιχείρησε να επιτεθεί με το αλυσοπρίονο στη γυναίκα, η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών.

Η 50χρονη διατήρησε την ψυχραιμία της, έσβησε το μηχάνημα και τράπηκε σε φυγή προς παρακείμενο σπίτι, προκειμένου να σώσει τη ζωή της.

«Συνειδητοποίησα τι αντικρίζει ένας άνθρωπος πριν τον σκοτώσουν. Βλέπει απέναντί του τον φονιά του αδίστακτο, με το βλέμμα θολό. Να μην ακούει. Να μην καταλαβαίνει τίποτα, τίποτα. Εγώ έζησα με τη βοήθεια της Παναγίας». Έτσι περιέγραψε στην τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος», η 58χρονη κηπουρός της διεύθυνσης Πρασίνου του δήμου όσα έζησε προχθές το πρωί, στο πάρκο «Μελαγκόμα» στην περιοχή της Βαμβακουργίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο συγκεκριμένος πολίτης φέρεται να είναι ψυχικά διαταραγμένος και να έχει εμπλακεί σε παρόμοια περιστατικά.

Το περιστατικό κατήγγειλε με ανακοίνωσή της η ΔΑΣ- ΟΤΑ Μαγνησίας.