Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΒΟΛΟΣ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΠΥΡΑΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ - ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, οι οποίοι δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται ο 39χρονος υποπυραγός του αεροδρομίου Σκιάθου, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Βόλου. Ωστόσο, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, οι οποίοι δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις της η συνήγορος του κατηγορουμένου κ. Πένυ Μαρκοπούλου, σύμφωνα με το gegonota.news, η δικογραφία δεν περιέχει πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά μόνο 2-3 φωτογραφίες οι οποίες δικαιολογούνται, δηλαδή δεν τραβήχτηκαν με σκοπό την παραγωγή πορνογραφικού υλικού. Η ίδια ανακοίνωσε ότι ο πελάτης της θα καταθέσει αίτηση προσβολής της απόφασης για προσωρινή κράτηση.

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής Σάκης Κοκκίνης και Γιάννης Μηλίνης ζήτησαν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 39χρονου με εισαγγελική εντολή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις, καθώς είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται.

Σημειώνεται ότι η 32χρόνη μητέρα κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής από κοινού με τον πρώην σύζυγό της, ζητώντας να τιμωρηθεί ο δράστης για τις πράξεις του.

Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στο άνοιγμα του σκληρού δίσκου του υπολογιστή του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ