Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΒΟΛΟΣ: ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΡΙΨΗ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Η φωτιά στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας εκδηλώθηκε τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Φωτιά εκδηλώθηκε, λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, στον Βόλο, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για εμπρησμό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πολλούς πυροσβέστες, ωστόσο παρά τις προσπάθειές τους προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές στα γραφεία του Τοπογραφικού Τμήματος. Από τη φωτιά κάηκε το αρχείο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και προκλήθηκαν ζημιές σε όλα τα γραφεία του ισογείου και στον διάδρομο.

Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναμένεται και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, διότι, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολινδρίνη, οι δράστες έριξαν εντός του κτηρίου τρεις βόμβες μολότοφ, εκ των οποίων εξερράγησαν οι δύο.

Στις 8:00 σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ότι το κεντρικό κτήριο του Διοικητηρίου, πλην των Υπηρεσιών της Δημόσιας Υγείας, της Κτηνιατρικής, και Μεταφορών και Επικοινωνιών, που στεγάζονται σε διαφορετικά κτήρια, δεν θα λειτουργήσει λόγω των σοβαρών υλικών ζημιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ