Skip to main content

Βόλος: Θετική στον κορωνοϊό και η δίχρονη κόρη της 30χρονης εγκύου

Το δίχρονο κοριτσάκι μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου θα νοσηλευθεί και θα παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε και το δίχρονο κοριτσάκι της 30χρονης εγκύου από τον Βόλο που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας με κορωνοϊό, με την κατάσταση της υγείας της να είναι καλή, ενώ θετικός ήταν και ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για τους γονείς του συζύγου της. Να σημειωθεί ότι είχε προκληθεί αναστάτωση από το γεγονός ότι οι δύο γονείς του Βολιώτη είναι εκπαιδευτικοί σε δημόσια σχολεία και γι’ αυτό ο Δήμος Βόλου τα είχε κλείσει για απολύμανση.

Το δίχρονο κοριτσάκι μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου θα νοσηλευθεί και θα παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Ο πατέρας της 30χρονης που βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα είναι καλά στην υγεία του, αλλά δεν έχει υποβληθεί σε τεστ, ενώ η μητέρα της που βρίσκεται στην Αθήνα υποβλήθηκε κατόπιν παρέμβασης του ΕΟΔΥ σε τεστ σε κλινική και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το φιλικό ζευγάρι που είχε επισκεφθεί η 30χρονη και ο σύζυγός της και οποίο είχε επιστρέψει από τη Γερμανία, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.