Skip to main content

Βόλος: Ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του επειδή δεν του έδινε λεφτά

Η γυναίκα υπέβαλλε σε βάρος του γιου της μήνυση και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του, ενώ σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες το πρωί στον Βόλο, όπου γιος καταφέρθηκε εναντίον της μητέρας του με χαστούκια και σπρωξίματα επειδή δεν του έδινε χρήματα για να βγει έξω.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί.

Ο νεαρός που ζει με τη μητέρα του ήθελε να βγει για καφέ και της ζήτησε χρήματα, εκείνη αρνήθηκε και προκλήθηκε καβγάς.

Ο γιος άρχισε να χτυπάει στο πρόσωπο τη μητέρα του, να την σπρώχνει, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει κάτω και να τραυματιστεί.

Όταν απευθύνθηκε στο Α.Τ. Βόλου για να καταγγείλει το συμβάν έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, στον ώμο της και στη γνάθο.

Κατήγγειλε τον γιο της για ξυλοδαρμό. Σε βάρος του υπέβαλλε μήνυση και άμεσα κινήθηκαν οι αστυνομικοί και προχώρησαν στη σύλληψη του γιου ο οποίος κρατείται και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός προκαλεί επεισόδιο. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ενδεχομένως και πρόβλημα αλκοολισμού και συχνά ξεσπά με βίαιο τρόπο.

Το χθεσινό ήταν το πέμπτο κατά σειρά συμβάν ενδοοικογενειακής βίας που καταγράφεται για τον μήνα Μάιο στην περιοχή του Βόλου.