Skip to main content

Βόμβα Anonymous: Εμπλέκουν Τραμπ και celebrities στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Οι ακτιβιστές του κυβερνοχώρου αποκάλυψαν τη σχέση γνωστών προσωπικοτήτων με το δίκτυο εμπορίας παιδιών του Τζέφρει Έπσταϊν.

Με μια αποκάλυψη βόμβα απειλούν την κυβέρνηση Τραμπ η ομάδα χάκερ των Anonymous, την ώρα που οι ΗΠΑ ταλανίζονται από τις συγκρούσεις για την υπόθεση της δολοφονίας του Τζόρτζ Φλόιντ.

Σύμφωνα με ένα tweet που έγινε από λογαριασμό που φέρεται να ανήκει στους Anonymous και «παίζει» σε διάφορα διεθνή Μέσα, οι ακτιβιστές στον κυβερνοχώρο αποκάλυψαν τη σχέση γνωστών προσωπικοτήτων με το δίκτυο εμπορίας παιδιών του Τζέφρει Έπσταϊν.

 

 Ανάμεσα στα ονόματα που φέρονται να είναι γραμμένα στο μικρό μαύρο βιβλίου του Έπσταϊν είναι οι Ιβάνκα και η Ιβάνα Τραμπ, Ναόμι Κάμπελ, Κρις Ίβανς (παρουσιαστής του BBC, και όχι ο ηθοποιός της Marvel), Μικ Τζάγκερ και Γουίλ Σμίθ αλλά και Τόνι Μπλερ.

Η λίστα με τα εκατοντάδες ονόματα ανέβηκε μέσω ενός αρχείου στα social media με το όνομα «Το μικρό μαύρο βιβλίο του Τζέφρει Έπσταϊν» και σε αυτό εκτίθενται τα ονόματα όλων εκείνων που παρακολούθησαν τα πάρτι που διοργάνωνε ο Τζέφρει Έπσταϊν ή τα ονόματα εκείνων που τον βοηθούσαν να «στρατολογήσει» τα παιδιά.

Να σημειωθεί ότι δεν επιβεβαιώνεται ότι ο λογαριασμός αλλά και τα στοιχεία που δημοσίευσε είναι αυθεντικά.