Τετάρτη 12 Μαΐου 2021
x

ΒΟΜΒΑ ΣΓΟΥΡΙΔΗ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

O υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έκανε λόγο για εξαπάτηση των αγροτών από τον Αλέξη Τσίπρα, «όπως και οι προηγούμενοι».

Για παραπλάνηση των αγροτών από τον Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο, εμμέσως πλην σαφώς, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, μιλώντας στο Maximum 93,6.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο θέμα των αγροτών, ο κ. Σγουρίδης είπε: «Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν».

«Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζουν. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια» συνέχισε.

Τότε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός»;

«Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν...», απάντησε ο κ. Σγουρίδης.

«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα», σημείωσε ο κ. Σγουρίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ