Skip to main content

Πληροφορίες από Αθήνα για σύλληψη του Λάσκαρη - Διαψεύδει η ΚΑΕ Άρης

Η ΚΑΕ Άρης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο Νίκος Λάσκαρης συνελήφθη στην Αθήνα - Πληροφορίες ότι το ένταλμα δεν ενεργοποιήθηκε για τυπικό λόγο.

Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν πως το απόγευμα της Πέμπτης φέρεται να συνελήφθη ο Νίκος Λάσκαρης στην Αθήνα με διεθνές ένταλμα που είχε εκδοθεί πριν δυο εβδομάδες από την Interpol!

Ωστόσο, λίγο αργότερα η ΚΑΕ Άρης διέψευσε τις πληροφορίες με την ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνελήφθη σήμερα (15/06) στην Αθήνα και πως υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση εισαγγελέα. Όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας των εμπνευστών της «είδησης»".

Όπως μετέδωσαν τα αθηναϊκά ΜΜΕ, το ένταλμα που κοινοποιήθηκε στον Εισαγγελέα Γιώργο Νούλη μία εβδομάδα πριν, ανάγκασε το υπουργείο Δικαιοσύνης να ενεργοποιήσει το ένταλμα και να προκύψει η φερόμενη σύλληψη του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Άρης από την Ελληνική Αστυνομία. Η υπόθεση αφορά τη διαδικτυακή πώληση χρυσού και την κατηγορία για υπεξαίρεση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα όμως με τα όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Metropolis», o κ. Λάσκαρης οδηγήθηκε από άνδρες της Αστυνομίας στη ΓΑΔΑ, όπου ο εισαγγελέας εφετών δεν ενεργοποίησε για τυπικό λόγο το ένταλμα σύλληψής του και άρα αφέθηκε ελεύθερος.