Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
x

VORIA VIDEO: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Voria.gr σας ξεναγεί στον πρώτο ολοκληρωμένο σταθμό του Μετρό Θεσσαλονίκης, που ανοίγει αύριο για το κοινό. Στους πρώτους επισκέπτες ο Αλ.Τσίπρας

Τις θύρες του για το κοινό ανοίγει αύριο, Σάββατο ο πρώτος ολοκληρωμένος σταθμός του Μετρό Θεσσαλονίκης ο σταθμός Σιντριβάνι-Έκθεση.

Ανάμεσα στους πρώτους επισκέπτες του σταθμού, που θα ανοίξει στις 2 το μεσημέρι θα είναι και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως αποκάλυψε από χθες η Voria.gr, μία επίσκεψη που υπογραμμίζει τη σημασία που έχει για την κυβέρνηση το έργο του Μετρό.  Στόχος της Αττικό Μετρό ήταν στο opening του σταθμού να πραγματοποιηθεί και μία θεατρική παράσταση-έκπληξη του ΚΘΒΕ, ωστόσο, οι κινητοποιήσεις των ηθοποιών του Κρατικού Θεάτρου οδήγησαν σε αλλαγή του σχεδιασμού. Έτσι, αντί της παράστασης ο σταθμός θα πλημμυρίσει από τους ήχους του γυναικείου κουαρτέτου εγχόρδων Fortissimo.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των ατόμων που θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τον σταθμό Σιντριβάνι/Έκθεση είναι περιορισμένος για λόγους ασφαλείας.

Αν δεν είστε στους τυχερούς που θα μπούνε μέσα στον σταθμό, μπορείτε να ξεναγηθείτε στον πρώτο ολοκληρωμένο σταθμό του Μετρό Θεσσαλονίκης μέσα από το βίντεο της Voria.gr.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ