Skip to main content

Βορίδης: Στενή κομματική επιλογή η τοποθέτηση Θάνου

«Μια επιλογή που προέρχεται από ένα τόσο στενό πολιτικό περιβάλλον, υπονομεύει την ακεραιότητα της Αρχής» υποστηρίζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο ζήτημα της Βασιλικής Θάνου αλλά και τα πρωτογενή πλεονάσματα και την πορεία της οικονομίας αναφέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Αναφερόμενος στο θέμα της Σαμοθράκης τόνισε στον ΑΝΤ1: «Υπήρξαν τρία πράγματα μαζί, θεωρώ, τα προβλήματα που εμφάνισαν τα πλοία που εκτελούσαν δρομολόγια, ο πολύ κακός καιρός και το πρόβλημα με τις υποδομές, το λιμάνι. Υπήρξε μια συγκυρία τριπλή που έπεσαν μαζί και δημιούργησαν την τέλεια καταιγίδα. Στο πλαίσιο αυτό προσπάθησε να απαντήσει η κυβέρνηση. Αυτήν τη στιγμή τα δρομολόγια έχουν αποκατασταθεί και ο υπουργός Τουρισμού μελετά επιπρόσθετες δράσεις που μπορεί να γίνουν για να μειωθεί η ζημιά που έχει γίνει».

Σχολιάζοντας το θέμα της Βασιλικής Θάνου, επεσήμανε: «Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι η τοποθέτησή της ήταν μια κομματική επιλογή, μια πολύ στενή επιλογή, μια επιλογή από το πολύ στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού και δεν νομίζω ότι υπάρχει καμιά αμφισβήτηση ότι μια επιλογή που προέρχεται από ένα τόσο στενό πολιτικό περιβάλλον, υπονομεύει την ακεραιότητα της Αρχής».