Skip to main content

Βουδαπέστη: Αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης λιποθυμά και βυθίζεται στην πισίνα (vid)

Η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης Ανίτα Αλβάρεζ, από τις ΗΠΑ, έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη την Τετάρτη (22/6) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης Ανίτα Αλβάρεζ, από τις ΗΠΑ, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός σε όσους κατάλαβαν τι συνέβη, ενώ αμέσως κινητοποιήθηκαν και οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Προς το τέλος της εκτέλεσης του προγράμματος η 25χρονη έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο νερό. Αμέσως η προπονήτριά της, Άντρεα Φουέντες, η οποία κατάλαβε τι συνέβη, βούτηξε στην πισίνα για να τη σώσει.

Αφού η Άλβαρες βγήκε έγκαιρα εκτός πισίνας, επενέβησαν κάποιοι υπεύθυνοι, της παρείχαν πρώτες βοήθειες και την επανέφεραν, αφού την έβαλαν σε φορείο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη δραματική διάσωση της Αμερικανίδας από τον πάτο της πισίνας. Τα στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι συγκλονιστικά.