Skip to main content

Βούγιας: Η Νοτοπούλου δεν μπορεί να κατανοήσει τη λογική του Κλεισθένη

Ο Σπύρος Βούγιας χαρακτήρισε προκλητικές και ισοπεδωτικές δηλώσεις της λέγοντας ότι επιδεικνύει ένα είδος υπεροψίας αλλά και πολιτικής αχρωματοψίας

Ακατανόητο και ισοπεδωτικό χαρακτήρισε τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται η Κατερίνα Νοτοπούλου ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης» Σπύρος Βούγιας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Βούγιας σε συνέντευξη του στο Atlas TV, «σε αντίθεση με τον προηγούμενο νόμο που έδινε στον δήμαρχο μια δεδηλωμένη υπεροχή, ο «Κλεισθένης» επιβάλει υποχρεωτικές συνεργασίες. Φαίνεται , όμως, οτι η κ. Νοτοπούλου   δεν μπορεί να κατανοήσει τη λογική του.. Με προκλητικές και ισοπεδωτικές δηλώσεις, επιδεικνύει ένα είδος υπεροψίας αλλά και πολιτικής αχρωματοψίας, αφού δεν μπορεί να διακρίνει βασικές διαφορές μεταξύ των συνυποψηφίων της τόσο σε επίπεδο πολιτικής όσο και σε επίπεδο θέσεων για την πόλη. Απορρίπτοντας  και εξισώνοντας τους πάντες, με ποιον  θα μπορούσε να συνεργαστεί, τελικά,  η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ;», αναρωτήθηκε, προβλέποντας πως «έχει επιλέξει από τώρα τη θέση της στείρας αντιπολίτευσης».

«Η παράταξή μας έχει μια σταθερή και διακριτή παρουσία και την τελευταία εβδομάδα τα μηνύματα αισιοδοξίας που έρχονται μας δίνουν τη βεβαιότητα πως θα είμαστε στον δεύτερο γύρο, με βασικό κριτήριο την συνεργασιμότητα και την αξιοπιστία μας», συμπλήρωσε ο επικεφαλής της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης» και υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Βούγιας .