Skip to main content

Βούγιας: Μαζί με Νυφούδη θα είμαστε τομή και συνέχεια της Πρωτοβουλίας

«Σωστή και γενναία» χαρακτηρίζει ο Σπύρος Βούγιας την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2019.

«Σωστή και γενναία» χαρακτηρίζει ο Σπύρος Βούγιας την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2019.

Όπως λέει με ανάρτηση του στο facebook ο κ. Βούγιας, έτσι ανοίγει ο δρόμος «στις εξελίξεις, τις νέες συνθέσεις και τις καινούργιες προοπτικές που ανοίγονται για την πόλη».

«Δεν είναι τώρα η ώρα για έναν δίκαιο και νηφάλιο απολογισμό. Που θα αξιολογήσει ψύχραιμα και αντικειμενικά την ιδιαίτερα σημαντική και πολυεπίπεδη προσφορά αυτού του ανθρώπου τα τελευταία 8 χρόνια αλλά και την αναποτελεσματικότητα σε βασικά θέματα της καθημερινότητας, στη διάρκεια, κυρίως, της δεύτερης τετραετίας. Συνολικά, όμως, ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχυ των απαιτήσεων για τη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης», επισημαίνει ο Σπύρος Βούγιας για να καταλήξει:

«Από την πλευρά μου, ως φόρο τιμής σε μια πολιτική και προσωπική σχέση (με πολλές, είναι αλήθεια, αναταράξεις), οφείλω να υποσχεθώ πως θα συνεχίσω την προσπάθεια για μια βιώσιμη και λειτουργική πόλη που ξεκινήσαμε μαζί πριν 30 χρόνια με την Ενωση Πολιτών Θεσσαλονίκης. Και πως, με τον στενό μου συνεργάτη Νίκο Νυφούδη και την δημοτική μας παράταξη "Πολύχρωμη Θεσσαλονίκη", θα επιδιώξουμε να αποτελέσουμε συνέχεια αλλά και τομή της "Πρωτοβουλίας", που τάραξε τόσο δημιουργικά τα βαλτωμένα νερά της πόλης».