Κυριακή 7 Ιουνίου 2020
x

ΒΟΥΓΙΑΣ: ΠΥΛΩΝΕΣ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΑ ΚΕΠ

Τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν σήμερα εργαζόμενοι στα ΚΕΠ της Θεσσαλονίκης εκθέτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επίσκεψη και αναλυτική ενημέρωση από μέλη της Ομοσπονδίας και του Συλλόγου εργαζομένων στα ΚΕΠ της Θεσσαλονίκης, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Βούγιας.

Οι εκπρόσωποι ενημέρωσαν τον επικεφαλής του συνδυασμού της  «ΠΟΛΗχρωμης» Θεσσαλονίκης  για το ζήτημα της υποστελέχωσης των ΚΕΠ και τον τιτάνιο αγώνα των λίγων αριθμητικά εργαζομένων (που μοιράζονται καθημερινά σε 2 βάρδιες), να εξυπηρετήσουν τις μεγάλες ανάγκες των πολιτών, για εκατοντάδες κατηγορίες υπηρεσιών.
 
Επίσης, ανέφεραν  τα προβλήματα που προκύπτουν από τους ακατάλληλους, σε πολλές περιπτώσεις, χώρους εργασίας, καθώς και την ανάγκη αξιοκρατικών κρίσεων των υπευθύνων και των διευθυντών, που δεν έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

«Τα ΚΕΠ είναι ο βασικός πυλώνας του εκσυγχρονισμού της δημόσιας διοίκησης», είπε ο κ. Βούγιας και, «καθώς υπάγονται διοικητικά στο Δήμο Θεσσαλονίκης, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε την άμεση αύξηση του προσωπικού με νέες προσλήψεις ή αποσπάσεις, ώστε να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο οι παρεχόμενες υπηρεσίες τους προς τους πολίτες».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ