Skip to main content

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Σε επόμενο νομοσχέδιο η τροπολογία για τον Ηρακλή

Τι είπε η Ελένη Αυλωνίτου, εισηγήτρια του αθλητικού νομοσχεδίου, για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης, αλλά και για το θέμα του Γηραιού

Στο ζήτημα του Ηρακλή, αλλά και στην αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε η βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, εισηγήτρια από πλευράς κυβερνώντος κόμματος του αθλητικού νομοσχεδίου που συζητείται αυτές τις ημέρες στη Βουλή.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5, η κα. Αυλωνίτου σημείωσε για το θέμα της αναδιάρθρωσης: «Περιμένουμε την τροπολογία από τον κ. Υπουργό. Είπε ότι θα τη φέρει, όμως δεν έχουμε λάβει κάτι μέχρι τώρα. Προφανώς ακόμη δεν είναι έτοιμος. Δεν γνωρίζω τον λόγο της καθυστέρησης, προφανώς είναι κάποιος σοβαρός λόγος. Να ξέρετε, όμως, ότι όσο το νομοσχέδιο βρίσκεται στη διαδικασία της Ολομέλειας υπό συζήτηση πάντα υπάρχει χρόνος για να μπει η τροπολογία».

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της τροπολογίας που περιμένουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ηρακλής σχετικά με τη ρύθμιση των οφειλών της παλιάς «κυανόλευκης» ΠΑΕ, η κα. Αυλωνίτου τόνισε πως το θέμα θα διευθετηθεί με τροπολογία που θα έρθει σε επόμενο νομοσχέδιο.

«Το έχουμε συζητήσει επισταμένως, όμως, πρέπει να συζητηθεί περισσότερο για να ξεκαθαρίσουν και κάποιες λεπτομέρειες. Είναι σίγουρο ότι θα έρθει η τροπολογία, θέλουμε να βοηθήσουμε τον Ηρακλή, πρέπει να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία. Πρώτα, όμως, πρέπει να συζητηθούν κάποιες επιμέρους ρυθμίσεις για να διευκολυνθεί ο σύλλογος, και κάθε άλλος σύλλογος, να συνεχίσει την πορεία του. Η τροπολογία δεν θα έρθει σε αυτό το νομοσχέδιο. Σύντομα, όμως, αναμένεται ένα νέο αθλητικό νομοσχέδιο στο άμεσο διάστημα. Μέσα σε αυτό να περιμένετε την τροπολογία για τον Ηρακλή», κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.