Skip to main content

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Τεράστιο το κέρδος των πολιτών όταν βάζουν βενζίνη στη Βόρεια Μακεδονία

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα Πέτη Πέρκα αναφέρθηκε στη συνεχή ροή συμπολιτών της στη γειτονική χώρα για να προμηθευθούν φθηνά καύσιμα.

Συνεχής είναι η ροή των κατοίκων της Φλώρινας προς τη Βόρεια Μακεδονία ώστε να γεμίσουν τα με βενζίνη ρεζερβουάρ των οχημάτων τους στα πρατήρια που είναι στη συνοριακή γραμμή, καθώς οι τιμές είναι εμφανώς χαμηλότερες σε σχέση με αυτές της Ελλάδας εν μέσω της ενεργειακής κρίσης.

Χαρακτηριστικά είναι η εικόνα που μετέφερε μιλώντας σήμερα στο Mega Πέτη Πέρκα, βουλευτής Φλώρινας με τον ΣΥΡΙΖΑ.  

«Ξέρετε είμαι Βουλευτής Φλώρινας, βρίσκομαι τώρα εδώ και όπως ξέρετε, συνορεύουμε και με τη Βόρεια Μακεδονία. Συζητάω με τους συμπολίτες μου για την αγορά καυσίμων, οι οποίοι παράλληλα ζουν μια βίαιη απολιγνιτοποίηση χωρίς σχέδιο και μία καταστροφή. Με ρωτάνε λοιπόν και τους λέω ότι δεν πρέπει να πηγαίνουμε «μέσα» για να γεμίζουμε, όπως χαρακτηριστικά λέμε για την Βόρεια Μακεδονία και εισπράττω το «δεν μπορούμε να επιβιώσουμε». Το κέρδος των πολιτών όταν πηγαίνουν να βάλουν βενζίνη είναι τεράστιο και δυστυχώς δε ξέρουμε τι να πούμε, όταν η κυβέρνηση αρνείται ή κωλυσιεργεί στη λήψη μέτρων που ανακουφίζουν τους πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.