Skip to main content

Βουλευτής Βενεζουέλας: Η πτήση στην Αθήνα είχε σχέση με το χρυσό

Βγάζουν τον χρυσό από τη χώρα με έναν τρόπο λαθραίο, είναι πιθανό να χρησιμοποιούν ως ενδιάμεσο την Ελλάδα, τόνισε ο Γκέρα.

Νέα δεδομένα αναφορικά με το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας στην Αθήνα, έφερε ο βουλευτής της Βενεζουελάνικης αντιπολίτευσης Χοσέ Γκέρα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Χόσε Γκέρας υποστήριξε πως η άφιξη του Χόρχε Αρεάσα στην Αθήνα έχει σχέση με τον χρυσό της Βενεζουέλας που το καθεστώς Μαδούρο βγάζει έξω από τη χώρα.

«Βγάζουν τον χρυσό από τη χώρα με έναν τρόπο λαθραίο. Είναι πιθανό, να χρησιμοποιούν ως ενδιάμεσο την Ελλάδα» είπε συγκεκριμένα ο Χοσέ Γκέρα προσθέτοντας πως «χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πάρουν ευρώ τα οποία εισάγουν στο Καράκας».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της αντιπολίτευσης υποστήριξε πως το κυβερνητικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στην χώρα μας, επειδή η Ελλάδα είναι στην ίδια γραμμή με τον Μαδούρο, ενώ μάλιστα δήλωσε απογοητευμένος για το γεγονός ότι η κοιτίδα της Δημοκρατίας στηρίζει το καθεστώς Μαδούρο.