Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021
x

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

Η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, στην οποία κατοικούν περίπου δύο εκατομμύρια άνθρωποι θα κλείσει τα νυχτερινά κλαμπ και τις ντίσκο

Νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και ντίσκο κλείνουν από αύριο και για δύο βδομάδες στη Σόφια, στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για τον περιορισμό της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού, ώστε να ελαττωθεί η πίεση που ασκείται στο σύστημα υγείας.

«Η κατάσταση στη Σόφια γίνεται όλο και πιο ανησυχητική. Έχουμε μία νέα αύξηση των μολύνσεων, αλλά και των ανθρώπων που χρειάζονται νοσηλεία. Αυτό ασκεί πίεση στα νοσοκομεία» τόνισε η δήμαρχος της βουλγαρικής πρωτεύουσας Γιορντάνκα Φαντάκοβα.

Μιλώντας στην εθνική τηλεόραση BTV η Φαντάκοβα παρότρυνε επίσης, τα πανεπιστήμια της Σόφιας να εφαρμόσουν την εκπαίδευση μέσω του διαδικτύου, όπως και τις επιχειρήσεις να έχουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό εργαζόμενων, να εργάζονται από το σπίτι.

Η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, στην οποία κατοικούν περίπου δύο εκατομμύρια άνθρωποι θα κλείσει τα νυχτερινά κλαμπ και τις ντίσκο από αύριο και για δύο εβδομάδες, μόλυνσης από την COVID-19,, όπως ανακοίνωσε σήμερα, η δήμαρχος Γιορντάνκα Φαντάκοβα.

Η Βουλγαρία ανέφερε σήμερα 1.589 κρούσματα, με το συνολικό αριθμό των μολύνσεων από κορωνοϊό να φτάνει τις 36.519, ενώ στη Σόφια, με τους περίπου 2 εκατ. κατοίκους, καταγράφηκαν 584 περιστατικά μόλυνσης
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ