Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021
x

ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΣΤΡΥΜΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ!

Αφού προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα ένας διακινητής σταμάτησε απότομα το αυτοκίνητο που οδηγούσε και βούτηξε στον Στρυμόνα για να μην συλληφθεί

Είκοσι πέντε άτομα συνέλαβαν επ' αυτοφόρω αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης για διάφορα αδικήματα το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Χαρακτηριστική είναι είναι η περίπτωση ενός αλλοδαπού διακινητή που για να αποφύγει τη σύλληψη, πρώτα προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα και στη συνέχεια σταμάτησε απότομα το αυτοκίνητο που οδηγούσε και βούτηξε στον Στρυμόνα ποταμό.

Αναλυτικά οι συλλήψεις:

• 1 άτομο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες 25-11-2020, στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος του κόμβου Οφρυνίου, να μεταφέρει με επιβατικό αυτοκίνητο τέσσερις 4 αλλοδαπούς 3 ενήλικες – 1 ανήλικος που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Στην προσπάθειά του να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα προκαλώντας υλικές ζημιές. Στη συνέχεια, αφού ακινητοποίησε απότομα το αυτοκίνητο που οδηγούσε, βούτηξε στον ποταμό Στρυμόνα προκειμένου να διαφύγει. Κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος μεταφοράς.

• 4 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

• 2 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

• 5 άτομα για κλοπές και απόπειρα κλοπής.

• 2 άτομα για περίπτωση ληστείας.

• 11 άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα, καθώς στερούνταν σχετικών νομιμοποιητικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ